Zelf regelen

Zelf regelen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Omdat wij niet alle smaken en maten in huis kunnen hebben, hebben we het ontwerp hier voor je klaargezet zodat je het verder zelf kunt regelen naar jouw smaak. Het gaat hierbij om de opdruk voor een t-shirt (voel je vrij om hier een sweater of schort van te maken) en om een heerlijke taart om te delen met cliënten, collega's of verwijzers. 

T-shirt Week van de Vaktherapie

Ideaal als het niet meer lukt om een activiteit te plannen voor de Week van de Vaktherapie: draag tijdens de Week van de Vaktherapie samen met je collega’s allemaal dit shirt. Zo geef je vaktherapie letterlijk een gezicht! Hieronder vind je het ontwerp voor het t-shirt van de Week van de Vaktherapie. Dit ontwerp kun je downloaden en gebruiken om via een site als Drukwerkdeal of Vistaprint een eigen t-shirt met deze opdruk te bestellen. Voordeel is dat je maat, model en kleur van je shirt makkelijk zelf kunt bepalen.
Er zijn vier teksten: 

  • Doe het gewoon
  • Hoe vind je het zelf gaan
  • Niet praten maar doen
  • Verander nu het kan

We hebben twee varianten gemaakt: voor een wit of een licht gekleurd shirt en voor een zwart of donker gekleurd shirt. Kies jouw tekst en kleur en download het betreffende bestand. Dit ontwerp kun je gebruiken tijdens het bestellen en 'ontwerpen' van je eigen shirt, bijvoorbeeld via Drukwerkdeal of Vistaprint

Witte en lichte shirts

Donkere en zwarte shirts

Taart

Ben je van plan om een open huis te organiseren voor de Week van de Vaktherapie? Dan is een taart in het thema van de Week van de Vaktherapie niet te missen! Je kunt de taart zelf  bestellen en vervolgens bij een zelf gekozen HEMA-locatie ophalen. Natuurlijk ook leuk om samen te delen met je collega’s! De taart is te delen in minstens 10 stukken. 

Vind hier de fototaart op de HEMA-website. Bekijk hier hoe je een taart zelf kunt laten bedrukken. De ontwerpen kun je hier downloaden: