Huren

Huren

Voor jouw activiteit kun je rollup-banners huren of een grote achterwand. Deze kun je huren als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Achterwand 4m x 2,28m

Deze achterwand deelt foto’s van de vaktherapeutische disciplines. De wand is makkelijk op te zetten en weer af te breken. Het is een echte blikvanger die je op elke locatie kunt neerzetten. Er is één beurswand beschikbaar. De beurswand is te huur en wordt bij jou gebracht en ook weer opgehaald. Mail naar secretariaat@vaktherapie.nl om deze achterwand te reserveren. Je kunt deze wand natuurlijk ook gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie. 

Prijs: € 45,- per week inclusief brengen en halen.

Roll-up banner

Is de beurswand te groot? Maak dan gebruik van de handzame roll-up banner. Je kunt deze bijvoorbeeld in een ruimte zetten waar je een presentatie geeft of als achtergrond gebruiken bij jouw informatiestand. De roll-up banners zijn makkelijk op te zetten. Er zijn drie roll-up banners beschikbaar. Mail naar secretariaat@vaktherapie.nl als je deze roll-up banner wilt reserveren. Deze roll-up banner kun je ook gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie.

Prijs: € 45,-  per week inclusief brengen en halen.