Bestellen

Bestellen

Er zijn verschillende materialen die je kunt bestellen om de Week van de Vaktherapie en daarmee vaktherapie te promoten, om jouw eigen activiteit te promoten en om je tijdens de Week van de Vaktherapie kenbaar te maken als vaktherapeut. We zetten hieronder alles op een rijtje. Deze materialen kun je bestellen als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten. 

Direct naar BESTELLEN.

Kijk ook bij Downloaden voor gratis materialen, bij Zelf regelen voor materialen waarvoor wij bijvoorbeeld een format beschikbaar stellen en die je hiermee eenvoudig verder zelf kunt regelen en bij Huren voor de achterwand en rollup-banners die je kunt huren.

Te bestellen materialen voor de Week van de Vaktherapie, zolang de voorraad strekt:

 • Poster 
 • Kaarten, verschillende varianten
 • Disciplineboekje
 • Button 'Ik ben vaktherapeut'
 • Pepermuntdoosje
 • Presentatiemap
 • Pennen, rood of geel met 'Je moet het ervaren'
 • Draagtas, rood met 'Niet praten maar doen'
 • Emotiewijzer
 • Stressbal, zwart met 'Niet praten maar doen'
 • Memoblokje

Poster

135 grs papier, verkrijgbaar in A3-formaat
Prijs: € 0,10 per ex.

Op de poster staat wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt, informatie over vaktherapie, vermelding van alle disciplines en er wordt verwezen naar www.vaktherapie.nl voor meer informatie over wat vaktherapie kan betekenen in verschillende situaties. Met deze poster geef je vaktherapie meer bekendheid. Hang de poster dus op in je eigen praktijk of instelling, bij de huisartsenpraktijk, op school, in de bibliotheek, in de supermarkt en bij de fysiotherapeut! Er is ook een downloadbare versie van de poster zodat je jouw eigen variant kunt maken. Deze kun je vinden onder 'downloaden'.

Kaarten, verschillende varianten

Prijs: € 0,10 per ex.
Er zijn vier varianten van deze ansichtkaarten met verschillende teksten: ‘Ik heb er geen woorden voor’, ‘Je moet het ervaren’ en ‘Hoe vind je het zelf gaan’. De vierde kaart staat in het teken van het thema van de Week van de Vaktherapie in 2023: Emoties. Op de achterzijde staat het vaktherapie-logo en een korte tekst over vaktherapie met verwijzing naar www.vaktherapie.nl. De kaarten zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog bruikbaar. Leuk om weg te geven!  Deze kaarten zijn ook voor sociale media te downloaden

Disciplineboekje

135 grs papier, A6-formaat
Prijs: € 0,49 per ex.

Dit boekje in handzaam formaat is hét boekje om de verschillende disciplines van vaktherapie te introduceren bij mensen. Het boekje geeft per discipline een korte omschrijving aangevuld met persoonlijke ervaringen van cliënten in de vorm van quotes. Een mooie manier om vaktherapie onder de aandacht te brengen! Je kunt het ook prima gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie. Het boekje kun je hier doorbladeren. 

Button 'Ik ben vaktherapeut'

Prijs: € 0,29 per ex.
Met deze button kun je duidelijk maken dat jij de vaktherapeut bent, bijvoorbeeld als je een open huis organiseert. Je kunt de button ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken. 

Pepermuntdoosje

40 x 30 mm
Prijs: € 0,99 per ex.

Klein pepermuntdoosje van metaal. Ga je langs verwijzers in de Week van de Vaktherapie? Neem dan deze pepermuntdoosjes mee als leuke binnenkomer. Ben je van plan een workshop te geven in de Week van de Vaktherapie, zet dan voor iedereen een pepermuntdoosje klaar. Op het doosje staat ’basis voor beter’ en een verwijzing naar de website vaktherapie.nl. De pepermuntdoosjes zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken.

Presentatiemap

Prijs: € 0,10 per ex.
Een handige map als je een workshop geeft om bijvoorbeeld een achtergrondartikel, een folder en je visitekaartje in te steken. De map heeft als afzender de FVB en geeft een korte omschrijving van vaktherapie. De mappen zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken.

Pennen, rood of geel met 'Je moet het ervaren'

Prijs: € 0,99 per ex.
Er zijn twee varianten: een lekker schrijvende rode pen of een opvallende gele pen, beiden met de tekst ‘Je moet het ervaren’ en de verwijzing naar de website vaktherapie.nl waar mensen algemene informatie over vaktherapie kunnen vinden. Bovendien is deze pen biologisch afbreekbaar. De pen schrijft blauw. Je kunt de pen ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken als weggever.

Draagtas, rood met 'Niet praten maar doen'

Prijs: € 0,49 per ex.
Een handige fairtrade katoenen draagtas met lange hengsels. Het tasje is rood en bedrukt met de tekst 'Niet praten maar doen'. Leuk om een goodie bag mee te maken en weg te geven na jouw activiteit of om uit te delen aan bijvoorbeeld verwijzers tijdens de Week vand e Vaktherapie. Ook na de Week van de Vaktherapie is deze tas nog bruikbaar.

Emotiewijzer

Prijs: € 0,99 per ex.
Helemaal in het thema van de Week van de Vaktherapie! De emotiewijzer is een schijf met 5 typen emotie. Je draait de schijf naar de passende emotie. Deze is aangegeven met een emoticon en een paar steekwoorden. Deze emotiewijzer is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. 

Stressbal, zwart met 'Niet praten maar doen'

Prijs: € 0,49 per ex.
Stressballen, toepasselijk en een leuke weggever! Op de stressballen staat de tekst ‘niet praten maar doen’ en een verwijzing naar www.vaktherapie.nl. Ook de stressballen zijn buiten de Week van de Vaktherapie goed te gebruiken.

Memoblokje

75 x 75 mm, 100 vel
Prijs: € 0,99 per ex.

Dit memoblok heeft wit papier en voldoende schrijfruimte. De bovenrand is zelfklevend. Altijd fijn om bij de hand te hebben en natuurlijk leuk om weg te geven! Er wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie. Ook na de Week van de Vaktherapie kun je dit memoblokje nog als weggever gebruiken.

Zie ook  Bestellen downloaden logo