• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Materialen 2021

Om je te ondersteunen hebbern we als FVB verschillende materialen ontwikkeld voor de Week van de Vaktherapie. Hiermee kun je jouw eigen activiteit en die van anderen promoten en vaktherapie meer bekendheid geven. Deze materialen kun je bestellen als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. 

Daarnaast hebben we ter ondersteuning ook materiaal dat je kunt downloaden, zoals voorbeeldteksten en een format voor een PowerPoint-presentatie. Ook kun je zelf een t-shirt voor de Week van de Vaktherapie laten bedrukken, de ontwerpen hebben wij al voor je gemaakt! 

Hieronder vind je de materialen die je dit jaar kunt bestellen. Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. 

Download hier het materialenoverzicht.
 

Poster   135grs papier, verkrijgbaar in A3-formaat


Op de poster staat wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt, informatie over vaktherapie, vermelding van alle disciplines en er wordt verwezen naar www.vaktherapie.nl voor meer informatie over wat vaktherapie kan betekenen in verschillende situaties. Er is ook een downloadbare versie van de poster zodat je jouw eigen variant kunt maken. Met deze poster geef je vaktherapie en de zeven disciplines meer bekendheid. Hang de poster dus op in je eigen praktijk of instelling, bij de huisartsenpraktijk, op school, in de bibliotheek, in de supermarkt en bij de fysiotherapeut!  

Prijs: € 0,15 per ex.

Bestel hier het product.

 

Vakboekje   A6-formaat

Dit boekje in handformaat is hét boekje om de verschillende disciplines van vaktherapie te introduceren bij mensen. Het boekje geeft per dicipline een korte omschrijving aangevuld met persoonlijke ervaringen van cliënten in de vorm van quotes. Dé manier om vaktherapie onder de aandacht te brengen! Het boekje kun je hier doorbladeren. Je kunt het ook prima gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie.

Prijs: € 0,49 per ex.

Bestel hier het product.

Kaarten

Er zijn vier varianten van deze ansichtkaarten met verschillende teksten: 'Hoe vind je het zelf gaan?', 'Ik heb er geen woorden voor', 'Je moet het ervaren' en 'Niet praten maar doen'. Op de achterzijde staat het vaktherapie-logo en een korte tekst over vaktherapie met verwijzing naar www.vaktherapie.nl. De kaarten zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog bruikbaar. Leuk om weg te geven, maar ook om aan iemand te sturen als uitnodiging voor jouw activiteit!    

Deze kaarten zijn ook voor social media te downloaden

Prijs: € 0,05 per ex.

Bestel hier het product.
                                                                                                                                   voorzijde, verschillende varianten                                                                                               

                       

                       achterzijde

 

Pictureframe voor Facebook met 'Ik doe ook mee!'

Op Facebook kun je een kader om je profielfoto zetten. Hiervoor hebben we een ontwerp gemaakt voor de Week van de Vaktherapie waarbij je kunt laten zien dat jij ook meedoet. Het ontwerp hiervoor kun je hier vinden. Om zelf een kader aan te maken en toe te voegen aan je profiel op Facebook, ga je hierheen: https://www.facebook.com/frames/manage/#. Je klikt op ‘maak een kader’ en daarna wijst het zich vanzelf. Je kunt hier vervolgens het bestand uploaden en toevoegen aan je account.

 

Inspiratieboekje

Weet je nog niet wat je gaat doen in de Week van de Vaktherapie en heb je wat inspiratie nodig? Bij het Tijdschrift voor vaktherapie editie 3/2021 zat een inspiratieboekje. Heb je dit gemist of kun je het inspiratieboekje niet meer terugvinden? Stuur dan een mail aan info@vaktherapie.nl, dan zorgen wij ervoor dat je er alsnog eentje krijgt toegestuurd. 

Vind hier het downloadbare bestand. 

 

Stressballen

Stressballen, toepasselijk en een leuke meegever! Op de stressballen staat de tekst 'niet praten maar doen'. En een verwijzing naar de website www.vaktherapie.nl. Ook de stressballen zijn buiten de Week van de Vaktherapie goed te gebruiken. Ze zijn te bestellen in de kleuren groen, paars, oranje en roze.

Prijs: € 0,49 per ex.

 

Sticker rechthoekig (85mm h x 55mm b)

Een rechthoekige sticker met de tekst 'Je moet het ervaren' of 'Niet praten maar doen'. Je kunt deze stickers voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. Deze sticker is ook een leuke weggever! De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,05 per ex.

Bestel hier het product.

                   

 

Button 'Ik ben vaktherapeut'

Met deze button kun je duidelijk maken dat jij de vaktherapeut bent, bijvoorbeeld als je een open huis organiseert. Je kunt de button natuurlijk ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken. 

Prijs: € 0,25 per ex.

Bestel hier het product.

 

Pennen 'Ik heb er geen woorden voor'   Biologisch afbreekbaar

Een lekker schrijvende witte pen met de tekst 'Ik heb er geen woorden voor' en de verwijzing naar de website vaktherapie.nl waar mensen algemene informatie over vaktherapie kunnen vinden. Leuk om weg te geven! Bovendien is deze pen biologisch afbreekbaar. Deze pen schrijft blauw. Je kunt de pen ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken als weggever.    

Prijs: € 0,49 per ex.

Bestel hier het product.

 

Memoblokje 75x75mm, 100 vel

Dit memoblok heeft wit papier en voldoende schrijfuimte. De bovenrand is zelfklevend. Altijd fijn om bij de hand te hebben en natuurlijk leuk om weg te geven! Er wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie. Deze memoblokjes zijn ook buiten de Week van de Vaktherapie te gebruiken.

Prijs: € 0,49 per ex.

Bestel hier het product.

 

T-shirt

De Week van de Vaktherapie t-shirts kun je zelf laten bedrukken via bijvoorbeeld tshirtdeal.nl. Je kunt hier de downloadbare bestanden vinden voor de shirts. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sweater, v-kraag, of lange mouwen. Ideaal als het niet meer lukt om een activiteit te plannen voor de Week van de Vaktherapie: draag tijdens de Week van de Vaktherapie samen met je collega’s allemaal dit shirt. Zo geef je vaktherapie letterlijk een gezicht!   

Bekijk hier hoe je een shirt zelf kunt laten bedrukken.

Prijs vanaf: € 11,70 per ex.

Taart

Ben je van plan om een open huis te organiseren voor de Week van de Vaktherapie? Dan is een taart in het thema van de Week van de Vaktherapie niet te missen! Je kunt de taart zelf  bestellen en vervolgens bij een zelf gekozen HEMA-locatie ophalen. Natuurlijk ook leuk om samen te delen met je collega’s! De taart is te delen  in minstens 10 stukken. De downloadbare bestanden met het taartontwerp zijn te vinden op handige downloads.

Vind hier de fototaart op de HEMA-website.

Bekijk hier hoe je een taart zelf kunt laten bedrukken.

Prijs: € 12,50 per ex.

Pepermuntdoosje 40 x 30mm

Klein pepermuntdoosje van metaal. Ga je langs verwijzers in de Week van de Vaktherapie? Neem dan deze pepermuntdoosjes mee als leuke binnenkomer. Ben je van plan een workshop te geven in de Week van de Vaktherapie, zet dan voor iedereen een pepermuntdoosje klaar. Op het doosje staat ’basis voor beter’ en een verwijzing naar de website vaktherapie.nl. Je kunt ze dus ook prima buiten de Week van de Vaktherapie gebruiken.  

Prijs: € 0,80 per ex.

Bestel hier het product.

 

Achterwand 4m x 2,28m

Deze achterwand deelt foto’s van de vaktherapeutische disciplines. De wand is makkelijk op te zetten en weer af te breken. Het is een echte blikvanger die je op elke locatie kunt neerzetten. Er is één beurswand beschikbaar. De beurswand is te huur en wordt bij jou gebracht en ook weer opgehaald. Mail naar info@vaktherapie.nl om deze achterwand te reserveren. Je kunt deze want natuurlijk ook gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie. 

Prijs: € 45,- per week inclusief brengen en halen.

 

Roll-up banner

Is de beurswand te groot? Maak dan gebruik van de handzame roll-up banner. Je kunt deze bijvoorbeeld in een ruimte zetten waar je een presentatie geeft of als achtergrond gebruiken bij jouw informatiestand. De roll-up banners zijn makkelijk op te zetten. Er zijn drie roll-up banners beschikbaar. Mail naar info@vaktherapie.nl als je deze roll-up banner wilt reserveren. Deze roll-up banner kun je ook gebruiken buiten de Week van de Vaktherapie.

Prijs: € 45,-  per week inclusief brengen en halen.

Social media banners

Met deze social media banners kun je al je volgers op de hoogte brengen van de Week van de Vaktherapie. Er is een algemene banner en voor elke discipline is er eentje. Je kunt de social media banner gebruiken op Facebook en andere social media, maar je kunt deze banner ook op je eigen site of de site van je organisatie plaatsen. 

De acht social media banners kun je hier downloaden.

 

Achtergrond voor online meeting

Hoewel fysieke bijeenkomsten mogelijk zijn, zien we dat veel ook nog online gebeurt. Organiseer je een online meeting? Of heb je een afspraak om online meer te vertellen over vaktherapie? Gebruik dan deze sprekende achtergrond voor je online meeting in de Week van de Vaktherapie. 

Hier te downloaden.

 

Handig beeldmerk voor je bestanden

Een mooie header voor bijvoorbeeld je Word-bestanden. Hiermee kun je deze helemaal in het teken van de Week van de Vaktherapie zetten. 

Download het beeldmerk hier.