• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Materialen 2020

Om je te ondersteunen zijn er verschillende materialen ontwikkeld voor de Week van de Vaktherapie. Hiermee kun je jouw eigen activiteit en die van anderen promoten en vaktherapie meer bekendheid geven. Deze materialen kun je bestellen als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. Ben je NVKT-lid? Dan kun je jouw bestelling mailen aan het NVKT-secretariaat.

Daarnaast hebben we ter ondersteuning ook materiaal dat je kunt downloaden, zoals voorbeeldteksten en een format voor een PowerPoint-presentatie. Ook kun je zelf een t-shirt voor de Week van de Vaktherapie laten bedrukken, de ontwerpen hebben wij al voor je gemaakt! 

Hieronder vind je de materialen die je dit jaar kunt bestellen. Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. 

Download hier het materialenoverzicht.

Poster   135grs papier, verkrijgbaar in A3-formaat


Op de poster staat wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt, informatie over vaktherapie, vermelding van alle disciplines en er wordt verwezen naar www.weekvandevaktherapie.nl voor activiteiten in de buurt. Er is ook een downloadbare versie van de poster zodat je jouw eigen variant kunt maken. Met deze poster promoot je niet alleen jouw eigen activiteit, maar ook die van alle andere vaktherapeuten. Hang de poster dus op in je eigen praktijk of instelling, bij de huisartsenpraktijk, op school, in de bibliotheek, in de supermarkt en bij de fysiotherapeut!  

Prijs: € 0,15 per ex.

Bestel hier het product.

 

Flyer   300grs papier, A5-formaat

De flyer is dubbelzijdig bedrukt en geeft meer informatie over vaktherapie in het algemeen. Op de voorzijde staat aangegeven wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt en er wordt verwezen naar www.weekvandevaktherapie.nl voor activiteiten in de buurt. Verspreid de flyer op centrale plekken in jouw omgeving: gemeentehuis, huisarts, gezondheidscentrum, fysiotherapeut, school, buurthuis, bibliotheek, CJG, apotheek, zwembad enzovoort. Door de flyer te verspreiden help je mee vaktherapie én de Week van de Vaktherapie te promoten!     

Prijs: € 0,15 per ex. 

Bestel hier het product.


                        voorzijde                                                              achterzijde      

     

 

Kaarten

 Er zijn vier varianten van deze ansichtkaarten met verschillende teksten: 'Hoe vind je het zelf gaan?', 'Ik heb er geen woorden voor', 'Je moet het ervaren' en 'Niet praten maar doen'. Op de achterzijde staat het vaktherapie-logo en een korte tekst over vaktherapie met verwijzing naar www.vaktherapie.nl. De kaarten zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog bruikbaar. Leuk om weg te geven, maar ook om aan iemand te sturen als uitnodiging voor jouw activiteit!    

Deze kaarten zijn ook voor social media te downloaden

Prijs: € 0,15 per ex.

Bestel hier het product.
                                                                                                                                   voorzijde, verschillende varianten                                                                                               

                       

                       achterzijde

 

Sticker rond (45mm)

Een ronde sticker die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,15 per ex.

Bestel hier het product.

 

Inspiratieboekje

Weet je nog niet wat je gaat doen in de Week van de Vaktherapie en heb je wat inspiratie nodig? Bij het Tijdschrift voor vaktherapie zit een inspiratieboekje. Heb je dit gemist en kun je het inspiratieboekje niet meer terugvinden? Stuur dan een mail aan info@vaktherapie.nl dan zorgen wij ervoor dat je er alsnog eentje krijgt toegestuurd. 

Vind hier het downloadbare bestand. 

 

Sticker rechthoekig (85mm h x 55mm b)

Een rechthoekige sticker met de tekst 'Je moet het ervaren' of 'Niet praten maar doen'. Je kunt deze stickers voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. Deze sticker is ook een leuke weggever! De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,15 per ex.

Bestel hier het product.

                   

 

Button 'Ik ben vaktherapeut'

Met deze button kun je duidelijk maken dat jij de vaktherapeut bent, bijvoorbeeld als je een open huis organiseert. Je kunt de button ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken. 

Prijs: € 0,25 per ex.

Bestel hier het product.

 

Pennen 'Ik heb er geen woorden voor'   Biologisch afbreekbaar

Een lekker schrijvende witte pen met de tekst 'Ik heb er geen woorden voor' en de verwijzing naar de website vaktherapie.nl waar mensen algemene informatie over vaktherapie kunnen vinden. Leuk om weg te geven! Bovendien is deze pen biologisch afbreekbaar. Deze pen schrijft blauw. Je kunt de pen ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken als weggever.    

Prijs: € 0,49 per ex.

Bestel hier het product.

 

Memoblokje 75x75mm, 100 vel

Dit memoblok heeft wit papier en voldoende schrijfuimte. De bovenrand is zelfklevend. Altijd fijn om bij de hand te hebben en natuurlijk leuk om weg te geven! Er wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,99 per ex.

Bestel hier het product.

 

Sleutelhanger/winkelwagenmuntje

Een praktische weggever! Het is een metalen munt in het formaat van 50 eurocent. Eén zijde is bedrukt. Het muntje zit aan een hanger die je kunt vastmaken aan je sleutelbos of aan je tas. Het muntje kun je er met de musketonhaak makkelijk afhalen op het moment dat je deze wilt gebruiken. Op het muntje zelf wordt verwezen naar vaktherapie.nl, de website met meer informatie over vaktherapie. 

Prijs: € 0,99 per ex.

Bestel hier het product.

 

Bedrukking op de munt:
      

De munt zelf inclusief hanger en musketonhaak: 

 

T-shirt

De Week van de Vaktherapie t-shirts zijn zelf af te bedrukken op tshirtdeal.nl. Je kunt op https://www.weekvandevaktherapie.nl/ de downloadbare bestanden vinden voor de shirts. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een sweater, v-kraag, of lange mouwen. Ideaal als het niet lukt om een activiteit te plannen voor de Week van de Vaktherapie. Draag tijdens de Week van de Vaktherapie samen met je collega’s allemaal dit shirt. Zo geef je vaktherapie letterlijk een gezicht!   

Bekijk hier hoe je een shirt zelf kunt laten bedrukken.

Prijs: € 11,70 per ex.

Taart

Ben je van plan om een open huis te organiseren voor de Week van de Vaktherapie? Dan is een taart in het thema van de Week van de Vaktherapie niet te missen! Je kunt de taart zelf  bestellen en vervolgens bij een zelf gekozen HEMA-locatie ophalen. Natuurlijk ook leuk om samen te delen met je collega’s! De taart is te delen  in minstens 10 stukken. De downloadbare bestanden met het taartontwerp zijn te vinden op handige downloads.

Vind hier de fototaart op de HEMA-website.

Bekijk hier hoe je een taart zelf kunt laten bedrukken.

Prijs: € 12,50 per ex

Pepermuntdoosje 40 x 30mm (Uitverkocht)

Klein pepermuntdoosje van metaal. Ga je langs verwijzers in de Week van de Vaktherapie? Neem dan deze pepermuntdoosjes mee als leuke binnenkomer. Ben je van plan een workshop te geven in de Week van de Vaktherapie, zet dan voor iedereen een pepermuntdoosje klaar. Op het doosje staat ’basis voor beter’ en een verwijzing naar de website vaktherapie.nl.   

Prijs: € 0,80 per ex.

Bestel hier het product.

 

Beurswand 4000 x 2280mm

De beurswand deelt foto’s van de vaktherapeutische disciplines. De beurswand is makkelijk op te zetten en weer af te breken. Het is een echte blikvanger die je op elke locatie kunt neerzetten. Er is één beurswand beschikbaar. De beurswand is te huur en kan gebracht en opgehaald worden. Om te bestellen, mail dan naar  info@vaktherapie.nl.

Prijs: € 54,45 per week inclusief brengen en halen.

 

Roll-up banner

Is de beurswand te groot? Maak dan gebruik van de handzame roll-up banner. Je kunt deze bijvoorbeeld in een ruimte zetten waar je een presentatie geeft of als achtergrond gebruiken bij jouw informatiestand. De roll-up banners zijn makkelijk op te zetten. Er zijn drie roll-up banners beschikbaar. Voor meer info voor het bestellen, mail dan naar info@vaktherapie.nl.

Prijs: € 54,45  per week inclusief brengen en halen.

Social media Banner

Met de social media banner kun je al je volgers op de hoogte brengen van de Week van de Vaktherapie. Je kunt de social media banner gebruiken op je eigen site of de site van je organisatie. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het te gebruiken voor Facebook en andere socialmedia.

De vijf socialmedia banners hier te vinden.