• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Doe mee met 

de Week van de Vaktherapie 2021!

 

Elk jaar organiseert de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) de Week van de Vaktherapie in de week van 15 november. De Week van de Vaktherapie is een week vol activiteiten door heel Nederland die vaktherapeuten zelf organiseren. Het biedt elke vaktherapeut een mooi moment om aandacht te vragen voor vaktherapie. Iedereen die vaktherapie nog niet kent maar wel nieuwsgierig is, kan kennis maken met vaktherapie: denk aan cliënten, doorverwijzers, gemeenteambtenaren, politici en zorverzekeringsmedewerkers. 

Het doel van de Week van de Vaktherapie is om vaktherapie samen met alle vaktherapeuten in Nederland op de kaart te zetten.

Je kunt meedoen met de Week van de Vaktherapie door zelf of samen met andere vaktherapeuten een activiteit of meerdere activiteiten te organiseren. Alle initiatieven, klein of groot, helpen om vaktherapie op de kaart te zetten. Misschien dat de ene vaktherapeut het houdt bij het verzenden van een brief met folder over vaktherapie aan de huisarts van een cliënt en de ander organiseert een middagvullend programma met collega-vaktherapeuten. Het maakt niet uit hoe je participeert, samen werken we aan de basis voor beter!

Vanuit de FVB zorgen we voor de nodige faciliteiten om je te helpen bij het promoten van jouw deelname tot een succesvolle activiteit. 
 

Waarom wordt de Week van de Vaktherapie georganiseerd?

Het doel van de Week van de Vaktherapie is om samen met alle vaktherapeuten vaktherapie op de kaart te zetten. De FVB stelt geld en tijd beschikbaar voor dit jaarlijks terugkerende evenement. 

 

Wat kan ik allemaal vinden op de website?

Op dit deel van de website kun je onder andere:

Om toegang te krijgen tot deze onderdelen is het nodig om in te loggen. Dit kun je rechts bovenin doen met je FVB-login. 
 

Hoe word ik lid van mijn beroepsvereniging en de FVB?

Meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap vind je hier.