• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Materialen 2020

Om je te ondersteunen zijn er verschillende materialen ontwikkeld voor de Week van de Vaktherapie. Hiermee kun je jouw eigen activiteit en die van anderen promoten en vaktherapie meer bekendheid geven. Deze materialen kun je bestellen als je lid bent van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de FVB. Ben je NVKT-lid? Dan kun je jouw bestelling mailen aan het NVKT-secretariaat.

Daarnaast hebben we ter ondersteuning ook materiaal dat je kunt downloaden, zoals voorbeeldteksten en een format voor een PowerPoint-presentatie. Ook kun je zelf een t-shirt voor de Week van de Vaktherapie laten bedrukken, de ontwerpen hebben wij al voor je gemaakt! 

Hieronder vind je de materialen die je dit jaar kunt bestellen. Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. 

 

Poster A3-formaat, 135grs papier

Op de poster staat wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt, informatie over vaktherapie, vermelding van alle disciplines en er wordt verwezen naar www.weekvandevaktherapie.nl voor activiteiten in de buurt. De poster is aan de onderzijde wit zodat je er zelf nog eventueel nog eigen informatie aan kunt toevoegen met een extra A4. Er is ook een downloadbare versie van de poster zodat je jouw eigen variant kunt maken. Met deze poster promoot je niet alleen jouw eigen activiteit, maar ook die van alle andere vaktherapeuten. Hang de poster dus op in je eigen praktijk of instelling, bij de huisartsenpraktijk, op school, in de bibliotheek, in de supermarkt en bij de fysiotherapeut! 

Prijs: € 0,15 per ex. 

 

Flyer A5-formaat, 300grs papier

De flyer is dubbelzijdig bedrukt en geeft meer informatie over vakhterapie in het algemeen. Op de voorzijde staat aangegeven wanneer de Week van de Vaktherapie plaatsvindt en wordt verwezen naar www.weekvandevaktherapie.nl voor activiteiten in de buurt. Verspreid de flyer op centrale plekken in jouw omgeving: gemeentehuis, huisarts, gezondheidscentrum, fysiotherapeut, school, buurthuis, bibliotheek, CJG, apotheek, zwembad enzovoort. Door de flyer te verspreiden help je mee vaktherapie én de Week van de Vaktherapie te promoten!

Prijs: € 0,15 per ex. 
                        voorzijde                                                              achterzijde      

     

 

Kaarten

Er zijn vier varianten van deze ansichtkaarten met verschillende teksten: 'Hoe vind je het zelf gaan?', 'Ik heb er geen woorden voor', 'Je moet het ervaren' en 'Niet praten maar doen'. Op de achterzijde staat het vaktherapie-logo en een korte tekst over vaktherapie met verwijzing naar www.vaktherapie.nl. De kaarten zijn ook na de Week van de Vaktherapie nog bruikbaar. Leuk om weg te geven, maar ook om aan iemand te sturen als uitnodiging voor jouw activiteit! 

Deze kaarten zijn ook voor social media te downloaden

Prijs: € 0,15 per ex.
                                                                                                                                   voorzijde, verschillende varianten                                                                                               

                       

                       achterzijde

 

Sticker rond (45mm)

Een ronde sticker die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,25 per ex.

 

Sticker rechthoekig (85mm h x 55mm b)

Een rechthoekige sticker met de tekst 'Je moet het ervaren' of 'Niet praten maar doen'. Je kunt deze stickers voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op materialen die je gebruikt of uitdeelt. Denk aan een sticker op de schrijfblokken die je klaarlegt bij de lezing of workshop die je geeft, een sticker op de kartonnen bekers die je tijdens jouw open huis gebruikt voor thee en koffie of een sticker op de goodie bag die je mensen meegeeft na jouw activiteit. Deze sticker is ook een leuke weggever! De sticker is ook na de Week van de Vaktherapie nog te gebruiken. Op de sticker wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,25 per ex.

                   

 

Button 'Ik ben vaktherapeut'

Met deze button kun je duidelijk maken dat jij de vaktherapeut bent, bijvoorbeeld als je een open huis organiseert. Je kunt de button ook na de Week van de Vaktherapie nog gebruiken. 

Prijs: € 0,25 per ex.

 

Pennen 'Niet praten maar doen', biologisch afbreekbaar

Een lekker opvallende gele pen met de tekst 'Niet praten maar doen' en de verwijzing naar de website www.vaktherapie.nl waar mensen algemene informatie over vaktherapie kunnen vinden. Leuk om weg te geven! Bovendien is deze pen biologisch afbreekbaar.

Prijs: € 0,49 per ex.

 

Memoblokje 75x75mm, 100 vel

Dit memoblok heeft wit papier en voldoende schrijfuimte. De bovenrand is zelfklevend. Altijd fijn om bij de hand te hebben en natuurlijk leuk om weg te geven! Er wordt verwezen naar vaktherapie.nl voor meer informatie over vaktherapie.

Prijs: € 0,99 per ex.
 

 

Sleutelhanger/winkelwagenmuntje

Een praktische weggever! Het is een metalen munt in het formaat van 50 eurocent. Eén zijde is bedrukt. Het muntje zit aan een hanger die je kunt vastmaken aan je sleutelbos of aan je tas. Het muntje kun je er met de musketonhaak makkelijk afhalen op het moment dat je deze wilt gebruiken. Op het muntje zelf wordt verwezen naar vaktherapie.nl, de website met meer informatie over vaktherapie. 

Prijs: € 0,99 per ex.

Bedrukking op de munt:
      

De munt zelf inclusief hanger en musketonhaak: