• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Doe je mee?

Alle initiatieven, groot of klein, helpen om vaktherapie op de kaart te zetten. Misschien dat de ene vaktherapeut het houdt bij het verzenden van een brief met folder over vaktherapie aan de huisarts van een cliënt en de ander organiseert een middagvullend programma met collega-vaktherapeuten. Het maakt niet uit hoe je participeert, samen kunnen we vaktherapie op de kaart zetten!

Om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een succes te maken, denken we als FVB graag met jou als praktiserend vaktherapeut mee over hoe je op zo’n praktisch mogelijke wijze kunt aanhaken bij de Week van de Vaktherapie. Dit is dan ook de reden dat we allerlei voorbeelden ter inspiratie aandragen, tips geven én merchandise-materiaal voor je hebben ontwikkeld. Daarnaast kun je jouw eigen activiteit op de activiteiten-agenda aanmelden zodat deze voor iedereen te vinden is.

Naast het faciliteren van jou als lid, ondersteunen we als FVB de Week van de Vaktherapie op landelijk niveau. We stellen bijvoorbeeld samenwerkende organen op de hoogte en enthousiasmeren de hogescholen om mee te doen.

Doe je mee? Vergeet dan niet je eigen activiteit voor de Week van de Vaktherapie aan te melden in de activiteiten-agenda. En gebruik #WvdVaktherapie als je twittert of in een post op Instagram!

Vergeet niet om in te loggen om toegang te krijgen. Dit kun je doen met je FVB-login rechts bovenin.