• Niet praten, maar doen!
  • Mens erger je niet, neem een vaktherapeut!
  • Hoe vind je het zelf gaan?
  • Verander nu het kan!

Doe je mee?

Samen kunnen we vaktherapie op de kaart zetten. Jij doet toch ook mee?

Om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een succes te maken, denken we graag met jou als praktiserend vaktherapeut mee over hoe je op zo’n praktisch mogelijke wijze kunt aanhaken bij de Week van de Vaktherapie. Dit is dan ook de reden dat we allerlei voorbeelden ter inspiratie aandragen én merchandise-materiaal voor je hebben ontwikkeld.

Naast de voorbeelden ter inspiratie, de landelijke activiteiten-agenda en social media-tips is er ook merchandise materiaal ontwikkeld om de Week van de Vaktherapie te ondersteunen. Een voorproefje hiervan heb je al gratis mogen ontvangen via de mei-editie van het Tijdschrift voor vaktherapie. Meer merchandise materiaal is bij te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Naast het faciliteren van jou als lid, ondersteunen we als FVB de Week van de Vaktherapie op landelijk niveau. We hebben bijvoorbeeld contact met patiëntenverenigingen, stellen samenwerkende organen op de hoogte en enthousiasmeren de hogescholen om mee te doen. 

Doe jij ook mee? Vergeet dan niet je eigen activiteit voor de Week van de Vaktherapie aan te melden in de activiteiten-agenda. En gebruik #WvdVaktherapie als je twittert!

Vergeet niet om in te loggen om toegang te krijgen. Dit kun je doen met je FVB-login rechts bovenin.